Hot exhmaster melayu sexy baju tidur sex jilat air mani ecko news co uk dating


07-Jul-2016 12:18

hot exhmaster melayu sexy baju tidur sex jilat air mani-66

the options backdating

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.macam2 cerita kak suri bukak, sampai la tentang kawasan tempat company tempat aku kerja punya projek.“kalau contractor besar tak lingkup, memang dah siap tempat tu” kata kak suri tentang projek company kami.”kalau sempat kau bawak kakak kat sana,nak tengok macam mana” kata kak suri.yang pasti, benda ni adalah sesuatu yang besar terjadi dalam hidupku dan aku ingin sekali berkongsi.kisah ni berlaku dekat bandar K, Kakak suriana, berumur 35, telah berkahwin dan mempunyai 3 org anak. Ok,dalam ofis aku tak payah cerita la memang ramai perempuan, dan kak suri ni tergolong dalam golongan senior, mulut pun bising and jenis yang budak2 muda dalam ofis tak berani gak aku dgr cerita ramai yang benci especially perempuan coz dia ni garang tak tentu pasal, action sikit and mulut laser, and baik sesangat kat budak laki2.Straight to the point lah kak suri berbadan sedikit berisi, berbontot besar dan berambut sedikit berhighlight. Mungkin kalau disusun semua staff perempuan korang tak akan toleh pun kak suri coz banyak lagi yang muda dan slim.

hot exhmaster melayu sexy baju tidur sex jilat air mani-48

Porn sex chat in nigeria

"ogy kata "the best,esok kak ogy bagi baju tidur ni,suka ye baju tidur nii"kata "suka sangat kak ogy"ogy "ok selamat sebelum kak ogy balik,kak ogy akan letakkan baju tidur ni dalam bilik,pergi ambil,ok?"kata "ok kak ogy,thanks"ogy kata "ok",aku kata lagi "terima kasih kerana sanggup serahkan dara kak ogy kat saya"ogy kata "tak apa,memang dari dulu lagi kak nak bagi,tapi masa tu tengok macam tak layan je"kata "takut masa tu"ogy tersenyum lebar je.lepas tu aku pun masuk tidur la.besok tu aku tengo baju tidur tu ada dalam bilik aku,apalagi aku terus pakai dan aku terus melancap gila bau kak ogy.